send postcards on holidayFör att älska vykort behöver du inte alls vara den som samlar på dessa. Här kan det helt enkelt vara så att du älskar att få vykort från andra. Detta kan skickas till en person på regelbunden basis istället för att använda brevpapper om det inte är så mycket som ska skrivas, eller kan det vara människor som skickar dessa till dig varje gång de åker på semester eller besöker någon intressant plats, vilket gör att också du kan ta del av resan och glädjas med dem? Hur är det då med dig själv? Är du den som ofta skickar vykort till människor när du åker på semester?

Många gånger är det nog så att det skickas massor av vykort från människor som åker på semester. Här skickas dessa oftast till familj och vänner, så att de kan få en glimt av vad du egentligen gör och hur det ser ut i landet. Här beror detta naturligtvis på vilket förhållande du har med din familj och om du har några vänner samt hur många dessa är. Har du stor familj och många vänner kan det ibland bli ganska dyrt att skicka vykort när du åker utomlands.

Något som faktiskt också kan ifrågasättas är om det verkligen är någon idé med att skicka vykort varje gång du åker utomlands. Många gånger kommer du säkert redan att vara hemma innan vykortet kommer till din familj och dina vänner. Då kan det också vara så att du redan tagit en fika, visat dina bilder och berättat om vad som hände på din resa. I det fallet kan det tyckas som att vykortet inte alls skulle fylla någon funktion, men det gör det faktiskt i vilket fall. Här handlar det om att den som får vykorten helt enkelt känner värmen av att inte vara bortglömd, utan istället får en varm känsla av att vara älskad.