Det var länge sedan man brukade få stämplade brev eller vykort hem i brevlådan. Det som vi numera kallar för “snigelpost” är en del av gårdagen. Men det finns någonting härligt med att få ett gammalt hederligt brev. Ett brev säger att man har tänkt efter och satt sig ner för att skriva någonting, vilket kan vara ovanligt i en modern tid med textmeddelanden, tweets och snapchats. Du kan såklart skapa känslan av ett riktigt klassiskt vykort med mobilen. Det finns ju knappt någonting som du inte kan göra med mobilen nuförtiden.

shutterstock_201120113Vykort snabbt och enkelt

Det finns många applikationer som tillåter dig att snabbt, enkelt och helt gratis skapa ett snyggt vykort. Det är så pass enkelt att det bara tar ett par sekunder efter att du har hämtat ner appen. Först bestämmer du dig helt enkelt för vad du vill skriva och till vem. Sedan ska du välja ett motiv för ditt vykort. Självklart kan du välja ett foto som du har tagit med din egen iPhone. Om du inte har en smartphone med bra kamera, skaffa din iPhone på www.dustin.se till ett riktigt bra pris. Där handlar du också säkert online.

Billigt och snabbt – som det ska vara

När du har skrivit din hälsning och valt ett motiv som du tänker att mottagaren kommer uppskatta, är det bara att fylla i de sista detaljerna, sen är du klar. Först ska du välja om du vill skicka ett digitalt eller ett fysiskt vykort. Med ett digitalt vykort kommer mottagaren att få din hälsning som SMS eller mail. Med ett fysiskt vykort, skrivs din hälsning ut på ett högkvalitativt vykortspapper och skickas som ett traditionellt vykort med posten. Du kan då till och med välja vilken typ av stämpel du vill ha på kortet, allt för att skapa den klassiska vykortskänslan.